Concurs Boots Extracts

Deci a venit ziua concursului….Sa trecem la treaba!

Premiul:

 • 2 gentute cu produse travel-sized Boots Extracts Migdale Dulci pe zi
 • 10 gentute-premiu in total

Reguli:

 • IN FIECARE ZI SE VA POSTA O INTREBARE  legata de gama Extracts si/sau produse naturale/organice (asa cum sunt produsele Boots Extracts)-VERIFICATI SI POSTATI RASPUNSUL AFERENT ZILEI !PENTRU A GASI CELE MAI NOI POSTARI CU INTREBAREA ZILEI DATI CLIKCK PE BUTONUL STANGA SUS ACASA/HOME!
 • Toate raspunsurile corecte oferite pana la ora 23:59 din ziua respectiva vor intra la tragerea la sorti
 • Trebuie sa va abonati blogului meu (in stanga aveti optiunea email subscription,unde trebuie sa introduceti o adresa de mail valida)
 • Trebuie sa dati un mic like paginii de facebook Boots Romania (click aici)
 • Rog insistent sa treceti numele reale in campurile adresate numelui pentru ca voi verifica inscrierile iar numele dubioase precum ingeras0000dulce si pysyhot vor fi excluse din start!
 • De asemenea,persoanele declarate castigatoare intr-una din zile nu mai pot participa la o alta sesiune Boots Giveaway 😀

LATER EDIT ! Aveti grija la raspuns! tipurile de produse se refera la gel de dus de ex,iar aromele se refera la ingredientul principal ex unt de mango.Daca considerati ca trebuie sa va reformulati raspunsul,va rog mai lasati un comentariu in care sa precizati al doilea raspuns si faptul ca doriti sa vi-l iau pe acesta in considerare.Acest lucru il puteti face DOAR O DATA!

Buuuuun…..and the question is :  Ce produse si arome contine gama Extracts ?

Pentru documentare accesati :

 • pagina de facebook Boots Romania
 • www.boots.com pentru cei ce se descurca cu engleza
 • postarea initiala despre concursul Extracts,unde v-am oferit cateva detalii importante
 • GOOGLE- he knows (almost) everything
 • orice alta sursa pe care o considerati folositoare

Va astept raspunsurile pana deseara la ora 23:59!Sa va cat de bine stiti sa va documentati!Kisses 🙂

Reclame

35 de gânduri despre „Concurs Boots Extracts

 1. anca filip spune:

  Boots Extracts este o gamă de produse pentru baie şi îngrijire,imbogatite cu ingrediente naturale precum miere,untul de cacao sau de shea(karite)

 2. Musca Elena spune:

  buna:)
  am dat like cu Msc Elena
  m-am abonat prin email : elascumpik23@yahoo.com
  Raspuns:Extracts de la Boots este o noua gama ce contine produse de baie frumos parfumate si luxuriante, precum si cu produse de ingrijire a corpului care au fost dezvoltate pentru a face o diferenta. De la extractul de mango suculent la untul de cacao aromatic – ingredientele naturale din produse provin din lung si-n lat pentru a ne racori, revitaliza si hidrata corpul.

 3. Andreea spune:

  Gama Extracts contine : geluri de dus , creme de corp , scruburi de corp , balsam de buze , produse exfoliante pe baza de zahar . Aceasta gama contine arome de : unt de cacao , unt de shea , mango , migdale dulci , nuca braziliana , bergamota , merisor .

 4. Cossa spune:

  Gama Extracts de la Boots este formata din geluri de dus, unturi de corp, exfoliante si balsamuri de buze. ingrerdiente: unt de cacao, miere, unt de shea

 5. Vasile Gabriel Catalin spune:

  Extracts de la Boots este o noua gama ce contine produse de baie frumos parfumate si luxuriante, precum si cu produse de ingrijire a corpului care au fost dezvoltate pentru a face o diferenta. De la extractul de mango suculent la untul de cacao aromatic – ingredientele naturale din produse provin din lung si-n lat pentru a ne racori, revitaliza si hidrata corpul.
  Gama Extracts de la Boots este in prezent formata din geluri de dus, unturi de corp, exfoliante si balsamuri de buze luxuriante si cu parfumuri foarte placute.

 6. Tudor Elena spune:

  Extracts de la Boots este o noua gama ce contine produse de baie frumos parfumate si luxuriante, precum si cu produse de ingrijire a corpului care au fost dezvoltate pentru a face o diferenta. De la extractul de mango suculent la untul de cacao aromatic – ingredientele naturale din produse provin din lung si-n lat pentru a ne racori, revitaliza si hidrata corpul.

  Nu sunt numai produse realizate pentru a lasa pielea sa se simta si sa arate fabulos: ingredientele cheie provin din comunitati defavorizate din intreaga lume.

  Gama Extracts de la Boots este in prezent formata din geluri de dus, unturi de corp, exfoliante si balsamuri de buze luxuriante si cu parfumuri foarte placute.

  Extracts este un brand cu constiinta, utilizand in toate produsele uleiuri/extracte atent culese si selectionate, provenind din comunitati defavorizate.

 7. dana iordache spune:

  Buna Cristina,

  Gama Extract contine produse de baie precum si produse de ingrijire a corpului. Ingredientele cheie folosite in fiecare produs sunt: untul de cacao, untul de shea si mierea.

 8. Sandu Maria spune:

  Gama Extracts contine :geluri de dus,creme de corp,scruburi de corp,balsam de buze,produse exfoliante pe bază de zahăr, iar aromele folosite sunt: unt de cacao, unt de shea, mango, migdale dulci, nuca braziliana, bergamota si merisor.
  Foarte frumos concurs, mult succes 😀

 9. Andana spune:

  Salut 🙂 gama Extracts contine geluri de dus, creme de corp, scruburi de corp, balsam de buze, exfoliante pe baza de zahar, iar aromele pe care le-am gasit sunt: unt de cacao, unt de shea, mango, migdale dulci, nuca braziliana, bergamota, merisor, cocos, nectarine si vanilie. Succes tuturor!

 10. Mihaela Druga spune:

  Produse:geluri de dus,creme de corp,scruburi de corp,balsam de buze,produse exfoliante pe bază de zahăr
  Arome:cu unt de cacao,cu unt de shea,cu mango,cu migdale dulci,cu nuca braziliana,cu bergamota,cu merisor

 11. Alexandrescu Corina spune:

  Gama Extracts de la Boots este in prezent formata din geluri de dus, unturi de corp, exfoliante si balsamuri de buze luxuriante si cu parfumuri foarte placute.

  3 din ingrediente cheie care sunt folosite in fiecare produs din gama sunt:
  untul de cacao
  Untul de cacao din Extracts este derivat din seminte de cacao Theobroma, un hidratant natural, care se topeste pe piele pentru a o lasa moale si catifelata. Untul de cacao din Extracts provine din Republica Dominicana.
  untul de shea
  Fructe cu coaja lemnoasa Shea sunt colectate si presate pentru a forma un unt de catre femei locale, in Africa de Vest, in cadrul proiectului de comert comunitar. Este valoros pentru proprietatile sale nutritive si de refacere.
  mierea
  Mierea este in gelurile de dus, deoarece ajuta la mentinerea umiditatii in piele. Mierea este produsa de catre comunitatile din Chile.

 12. Oana Vasile spune:

  Raspuns:
  Produse: geluri de dus, creme de corp, scruburi de corp, balsam de buze, produse exfoliante pe bază de zahăr
  Arome: cu unt de cacao, cu unt de shea, cu mango, cu migdale dulci, cu nuca braziliana, cu bergamota, cu merisor

 13. AlinaGav. spune:

  Gama Extracts contine produse de baie si de ingrijire. Adica geluri de dus, crema de dus, scruburi, lotiuni de corp, unturi de corp cu arome de : nuca braziliana, mango, nuca de cocos, migdale, cacao, mango si miere

 14. badachi l. spune:

  Ce produse contine gama:geluri de dus,creme de corp,scruburi de corp,balsam de buze,produse exfoliante pe bază de zahăr,produse pentru machiaj!
  Cate sortimente(arome) exista:cu unt de cacao,cu unt de shea,cu mango,cu migdale dulci,cu nuca braziliana,cu bergamota,cu merisor!

 15. Dancea Ramona Elena spune:

  Gama Extracts de la Boots este in prezent formata din geluri de dus, unturi de corp, exfoliante si balsamuri de buze luxuriante si cu parfumuri foarte placute. 3 din ingrediente cheie care sunt folosite in fiecare produs din gama sunt:untul de cacao,untul de shea,mierea.

 16. M-am abonat cu adresa de email:aureliaeftene@yahoo.com.
  Am dat like cu numele de Eftene Tamara.
  Gama Extracts contine urmatoarele produse:
  -Geluri de dus
  -Unturi de corp
  -Exfoliante pe baza de zahar
  -Balsamuri de buze
  Au fost folosite 3 ingrediente esentiale la realizarea acestora.Este vorba despre:untul de cacao, untul de shea si mierea.Aromele produselor continute in aceasta gama (gelurile de dus, unturile de corp, exfoliantele pe baza de zahar si balsamurile de buze ) sunt urmatoarele:de unt de cacao, de unt de shea, cu mango, cu migdale dulci, cu nuca braziliana, cu bergamota si cu merisor.

 17. Besna Florentina spune:

  Gama Extracts de la Boots este în prezent formată din geluri de dus, unturi de corp, exfoliante si balsamuri de buze luxuriante si cu parfumuri foarte placute.
  Aromele pe care le-am gasit sunt: migdale, nuci braziliene, mango, merisor si unt de shea.

 18. Ada spune:

  Gama Extracts de la Boots este formata din geluri de dus, unturi de corp, exfoliante ,balsamuri de buze si creme de baie.
  Exista sortimente cu diferite arome :cu unt de cacao,cu unt de shea,cu mango,cu migdale dulci,cu nuca braziliana,cu bergamota,cu merisor .

 19. Iuliana Dobre spune:

  Produse de baie si produse de ingrijire a corpului-geluri de dus, unturi de corp, exfoliante si balsamuri de buze cu unt de cacao, miere si unt de shea

 20. Mitrita Angheluta spune:

  Contine geluri de dus, unturi de corp, exfoliante ,balsamuri de buze .Ingredientele sunt: unt de cacao, miere, unt de shea.

 21. Angheluta Tudora spune:

  Gama Boots Extracts contine : geluri de dus, unturi de corp, exfoliante ,balsamuri de buze ,iar ingredientele sunt- unt de cacao; miere; unt de shea.

 22. Ciobanu Angelica spune:

  Aromele produselor din aceasta gama sunt: unt de shea, nuci braziliene, merisoare, mango si migdale
  Gama Extracts de la Boots este în prezent formată din geluri de dus, unturi de corp, exfoliante si balsamuri de buze.
  Super produse!

 23. Roman Alexandra spune:

  Gama Extracts contine : geluri de dus , creme de corp , scruburi de corp , balsam de buze , produse exfoliante pe baza de zahar . Aceasta gama contine arome de : unt de cacao , unt de shea , mango , migdale dulci , nuca braziliana , bergamota , merisor

 24. adina87 spune:

  Gama Extracts contine urmatoarele produse :geluri de dus,creme de corp,scruburi de corp,balsam de buze,produse exfoliante pe bază de zahăr
  Arome:cu unt de cacao,cu unt de shea,cu mango,cu migdale dulci,cu nuca braziliana,cu bergamota,cu merisor

 25. Radu Marilena spune:

  Ce produse si arome contine gama Extracts ?
  Gama Extracts contine urmatoarele produse :geluri de dus,creme de corp,scruburi de corp,balsam de buze,produse exfoliante pe bază de zahăr
  Aromele pe care le contine gama Extracts :unt de cacao,unt de shea,mango,migdale dulci, nuca braziliana,bergamota, merisor
  Am dat like cu Radu Marilena

 26. Anca G. spune:

  Ce produse contine gama:geluri de dus,creme de corp,scruburi de corp,balsam de buze,produse exfoliante pe bază de zahăr.
  Arome: cu unt de cacao,cu unt de shea,cu mango,cu migdale dulci,cu nuca braziliana,cu bergamota,cu merisor.
  Multumesc !

 27. blueroses spune:

  blueroses e numele pe care-l folosesc pe blog, cel real e Cristina Chitanu (acelasi ID pe FB – liked Boots); sunt abonata cu adresa prof.cristina13 [@] yahoo [.] com
  Gama Extracts contine: geluri de dus, crema de corp, body scrubs (scruburi de corp), unt de corp, lotiune de corp, produse exfoliante pe bază de zahăr (balsamul de buze nu l-am gasit pe site, dar era mentionat pe pagina lor de FB)
  Aromele (ingredientele principale) sunt: unt de cacao, unt de shea, mango, migdale dulci, nuca braziliana, merisor, miere, vanilie, cocos, nectarine (bergamota n-am vazut-o, dar era pe lista ta, poate mi-a scapat mie, asa ca o trecem pe lista)
  Sper ca le-am gasit pe toate – descrierea produselor m-a facut sa-mi doresc si mai mult premiul de la tine.
  Multumim pentru sansa de a participa.

 28. Roman Ramona spune:

  produse : geluri de dus,creme de corp,scruburi de corp,balsam de buze,produse exfoliante pe bază de zahăr
  arome : untul de cacao,untul de shea(karite) si mierea

 29. Dana Rotaru spune:

  arome : untul de cacao,untul de shea(karite) si mierea
  produse : geluri de dus,creme de corp,scruburi de corp,balsam de buze,produse exfoliante pe bază de zahăr

  • goleanu anisoara spune:

   am auzit de produsele BOOTS EXTRACTS, le voi cauta si le voi folosi cu siguranta.:particip si la concurs,cine stie?!

 30. Roman Ovidiu spune:

  arome : untul de cacao,untul de shea si mierea
  produse : geluri de dus,creme de corp,scruburi de corp,balsam de buze,produse exfoliante pe bază de zahăr

 31. Rotaru Maria spune:

  arome : untul de cacao,untul de shea si mierea
  produse : geluri de dus,creme de corp,scruburi de corp,balsam de buze,produse exfoliante pe bază de zahăr

 32. Dumitru Alexandra spune:

  Produsele sunt: geluri de dus
  creme de corp
  scruburi de corp
  balsam de buze
  produse exfoliante pe bază de zahăr
  Aromele sunt: unt de cacao
  unt de shea
  mango
  migdale dulci
  nuca braziliana
  bergamota
  merisor

 33. goleanu anisoara spune:

  folosesc frecvent produse boots extracts fiindca sunt foarte eficiente,de o calitate superioara,ambalate inpecabil si sunt premiu de la acest concurs,nu!?

 34. goleanu anisoara spune:

  produsele BOOTS EXTRACTS si-au castigat un bun renume;.si nu un renume impus ci unul construit pas cu pas ,cu efort ,cu responsabilitate si experienta. BOOTS EXTRACT e un brend care ne place!

Comentariile nu sunt permise.