O noua fata a asigurarilor- RO-Asist

Vreau sa imi ajut o prietena aflata la inceput de drum,asa ca m-am decis sa va prezint cateva detalii despre firma de asistenta rutiera la care lucreaza ea.Cred ca multe din voi sunteti detinatoare de carnet de conducere si de masina (sa speram :)) ) asa ca aceste lucruri sunt de interes fie pentru voi, pentru alti membrii ai familiei voastre.Comentariile si intrebarile voastre sunt binevenite 🙂

Here it goes…

„Pentru ca ne place sa avem grija de clientii nostri, facem noi totul !!! Am creat pt dumneavoastra site-ul www.roasist.ro unde, introducand datele autoturismului, veti obtine calculatia de pret la toate firmele de asigurari de pe piata de specialitate, si va puteti alege Asiguratorul dorit. Aici treaba dumneavastra se incheie.

In maxim 24 de ore, iti trimitem, gratuit, polita RCA, acasa sau la birou, iar plata acesteia se face in momentul in care o veti primi. Pe langa aceste facilitate, noi va oferim si tractare gratuita in caz de accident, pe toata suprafata tarii, daca sunteti nevinovat, iar in judetul Bihor, chiar daca sunteti vinovat de producerea accidentului.

Tot pe site-ul nostru, va puteti seta alerta de expirare a politei deja existente, si noi va readucem aminte sa o reinnoiti, cu cateva zile inainte. Lasati totul in seama noastra in ceea ce priveste autoturismul dumneavoastra !!! Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 h. Pentru orice nelamuriri sau intrebari legate de oferta www.roasist.ro, sunati la nr de tel. 0747 309 308 (Anamaria Bat).”

Cred ca poza aceasta este sugestiva pt noi fetele,poate mai mult pentru cele incepatoare 😀

Reclame

8 gânduri despre „O noua fata a asigurarilor- RO-Asist

  1. Cossa spune:

    nu-mi spune ca blonda umbla la motor pe tocuri roz =))))))))))))

  2. anafaramanole spune:

    Hehe, de parca nu am sti toate ce poate face o femeie inteligenta, mai ales daca are si tocuri :))

  3. Camelia spune:

    Hai ca ai facut mamaliga din blogul asta, numai reclame la asigurari nu mai citeam, deja ne-ai intoxicat cu Bootsu vietii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s