Castigatoarele concursului „Summer Giveaway”

Am decis sa aleg castigatoarele mai devreme pentru ca voi fi plecata din nou si vreau sa  le trimit premiul pana vineri cel tarziu.Premiul sponsorizat de moi consta in : gel anticelulitic Supliform,Sugar Scrub de la Fennel,ceai verde,un evantai colorat,un quad Miss Sporty,un lapte demachiant de la Hofigal,un clestisor pt gene,si un portfard in care incap cateva din aceste lucrusoare.In plus, premiul de consolare consta intr-un Shea Body Butter de la Boots :).

Va multumesc din suflet pentru toate inscrierile si va astept cu noi concursuri si giveaway-uri ,mai ales ca in august blogulsorul implineste un anisor si va pregatesc o surpriza,sper eu una foarte placuta 🙂

Iata numele castigatoarelor si un paragraf din inscrierile lor (puteti vedea comentariile lor daca mergeti la articolul principal) :

Premiul de consolare:Raluca (Magnetizca):

  • „Ma vad pe plaja plimbandu-ma pe malul marii..cu o floare prinsa in par…cu parul flutrand in vant lasand in urma mireasma cocosului…”. Descrierea ta a fost una vie,mi s-a infiripat instant in mintea imaginea pe care o descriai.Chiar daca nu te vei putea bucura de restul produselor, sper ca untul de corp de la Boots Extracts sa te ajute,fie acum,fie la iarna.E foarte hidratant si are un parfum placut!

Premiul I: Loredana:

  • „Asez portfardul inapoi in geanta, ma intind relaxata, aduc paharul de ceai verde mai aproape si continui sa-l citesc pe Steindhardt. Simt o adiere placuta pe piele, nisipul mi-a gadilat putin calcaiul, apa se loveste uneori de stanci si face o spuma alba, parca de catifea. Este o dupa-amiaza perfecta pentru plaja, draga mea !”. Loredana nu e cititoarea mea de foarte mult timp dar e una din cele mai active si mai implicate.Ii multumesc pentru comentariile pe care le-a lasat pana acum,pentru impresiile ei, pentru cuvintele de incurajare.Raspunsul tau e cel care m-a „fermecat” de la primele cuvinte.Vreau sa te rasplatesc pentru inscrierea la acest concurs dar si pentru ca esti unul din oamenii frumosi pe care i-am intalnit virtual ,si nu doar un like and share la concursurile mele.

Am deja datele voastre asa ca maine sper sa ajung la posta!!Felicitari!

 

Sursa photo

5 gânduri despre „Castigatoarele concursului „Summer Giveaway”

  1. raluca spune:

    Multumesc frumos! Sunt foarte fericita! Am participat cu mult drag la acest concurs, am pus mult suflet!

  2. Cossa spune:

    felicitasri, castigatoarelor, au avut niste descrieri care m-au trimis cu gandul la plaja si la superba briza! ❤

  3. CARMEN LEAHU spune:

    FELICITARI

  4. Loredana spune:

    Draga mea, multumesc din suflet ! Multumesc pentru minunatul cadou, dar mai ales pentru cuvintele frumoase !

Lasă un comentariu