Castigatoarea concursului Kabea

Ma bucur ca multa lume a intuit metoda de alegere a castigatorului si de aceea ati incercat sa formulati raspunsuri cat mai complexe,chiar daca preluate de pe internet.Ma bucur macar ca ati reusit sa cititi despre beneficiile ingredientelor naturale precum mierea.Va reamintesc ca premiul consta intr-un set „Honey” :unt de corp, gel de dus si sapun.

Cel mai personalizat si mai util raspuns mi s-a parut cel al Madalinei Bibi (acesta este numele de facebook).Iti multumesc ca ai impartasit din experienta ta ,felicitari! Nu uita, am nevoie de o recenzie a produselor Kabea ,pe care o voi posta aici pe blog:) Astept datele tale pana marti seara pe adresa tacaciucristina at yahoo dot com.Defapat te-am contactat si pe contul de facebook.

I-am propus lui Beatrice sa mai oferim un premiu de consolare,constand intr-un sapun „Honey ” deoarece au existat destul de multe raspunsuri complexe despre beneficiile mierii.Numele castigatoarei premiului de consolare este…Paula(Like pe FB cu ojucariepezi).Felicitari!Astept datele tale pana marti si de asemenea,dupa ce ai testat produsul,cateva cuvinte despre el.

O seara frumoasa sa aveti si un inceput de saptamana cat mai placut!

3 gânduri despre „Castigatoarea concursului Kabea

  1. In primul rand multumesc tuturor pentru participare si increderii acordate produselor,dar nu in ultimul rand,multumesc organizatoarei pentru buna comunicare si faptului ca a gazduit acest concurs.
    Multumesc Cristina,multumesc fete dragi !

  2. Si felicitari castigatoarelor,sa le foloseasca cu placere! 🙂

  3. eugenia spune:

    yuppiii, yuppiiii, yeiiiiii!

Lasă un comentariu